Sportieve zomerpret

Beach Almelo in de schijnwerpers

Elke zomer verandert het marktplein in Almelo in een bruisend beach centrecourt voor de Eredivisie Beach! Dit evenement brengt sport, plezier en gezelligheid naar Almelo. De stad wordt een hele week lang opgeschud en in beweging gebracht.

Voordat de Eredivisie van start gaat, kun je alvast warmdraaien met allerlei beach- en wateractiviteiten. Bereid je voor op het horeca beachvolleybaltoernooi, waar lokale restaurants en cafés de strijd aangaan op het zand. Of laat je bedrijf schitteren tijdens het bedrijvenbeachvolleybaltoernooi. Er zijn diverse activiteiten voor alle leeftijden, dus er is voor iedereen wat te beleven.

Het Beach Almelo logo, dat wij met trots hebben ontworpen, straalt de zomerse vibe en vreugde van het evenement uit. Het beeldmerk is een visuele vertaling van de essentie van Beach Almelo. In het hart van het beeldmerk schittert het kenmerkende stadhuis van Almelo, omringd door beach-elementen dat de levendige strandatmosfeer van Beach Almelo vertegenwoordigt.

We zijn er trots op dat we de zomerse sfeer en vreugde van het evenement perfect hebben weten over te brengen naar het publiek. Bovendien hebben we tijdens het evenement gave foto’s gemaakt, die de energie en dynamiek van Beach Almelo op een sprekende manier vastleggen.

Ben jij een enthousiaste organisator die een sprankelend evenement op touw wil zetten? Bij BrandVille weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste uitstraling en beleving voor jouw evenement te creëren. Of je nu een sporttoernooi, een cultureel festival of een ander sprankelend evenement wilt organiseren, wij staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Samen kunnen we een unieke en gedenkwaardige ervaring creëren voor jouw doelgroep! 

Deel dit bericht: