Ontdek en beleef

Huisstijl voor FestivAlmelo

FestivAlmelo; het bruisende evenement waar kinderen en jongeren worden uitgedaagd om deel te nemen aan een mix van sportieve en culturele activiteiten. Tijdens FestivAlmelo staat er een uitgebreid programma voor je klaar, vol spannende spelletjes, creatieve workshops en meer! Samen met Sportbedrijf Almelo, Avedan, Kaliber en Studio15 hebben we onze krachten gebundeld om FestivAlmelo tot leven te brengen. Onze gezamenlijke missie? Het creëren van onvergetelijke momenten, vol culturele en sportieve activiteiten, voor kinderen tussen 0 en 12 jaar én jongeren tot 30 jaar.

Bij FestivAlmelo hoort natuurlijk een bijpassende en sprankelende huisstijl! We hebben ervoor gezorgd dat de visuele identiteit van FestivAlmelo net zo levendig en energiek is als het evenement zelf. Met als resultaat een kleurrijk en speels geheel, dat de vreugde en dynamiek die je zult ervaren tijdens FestivAlmelo weerspiegelt. Van het logo tot de promotiematerialen, alles ademt dezelfde levendige sfeer.

Wat betreft de kleuren hebben we bewust gekozen voor een palet dat zowel speels als avontuurlijk is. Door de integratie van kleuren uit de huisstijlen van de organiserende partijen ontstaat er een harmonieus geheel dat de diversiteit en samenwerking binnen FestivAlmelo symboliseert. Het resultaat is een visueel feest dat de veelzijdigheid van het evenement weerspiegelt en je direct in een feestelijke stemming brengt.

Dus, ben jij ook bezig met het organiseren van een evenement? Laten we samen het avontuur aangaan! We zijn enthousiast om met gelijkgestemde mensen en organisaties samen te werken en nog meer magische momenten te creëren. Of je nu een sportief festijn, een cultureel spektakel of een creatieve happening organiseert, laten we onze krachten bundelen en samen een onvergetelijke ervaring neerzetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen kunnen we de stad laten bruisen en mensen verrassen met een unieke en levendige belevenis.

Deel dit bericht: