Aadorpse avonturen

Wandelgids voor stichting Avondvierdaagse Aadorp

Met een labyrint aan wandelpaden door het prachtige landschap is Aadorp het perfecte startpunt voor jouw wandelavontuur! Elk jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd om deze mooie omgeving te verkennen, zoals de Avondvierdaagse Aadorp, de Winterwandeling en Elke Stap Telt. Helaas hebben deze activiteiten tijdens de coronaperiode niet plaats kunnen vinden. Desalniettemin trokken veel Aadorpers erop uit om alsnog van de prachtige omgeving te genieten. Met dit in gedachten vroeg Stichting Avondvierdaagse Aadorp ons een wandelgids te ontwerpen, waarbij verschillende routes door Aadorp worden gevisualiseerd.

Stichting Avondvierdaagse Aadorp was op zoek naar een wandelgids die de avonturier in iedereen zou inspireren. Gelukkig konden ze rekenen op onze creativiteit en expertise. We werkten samen met de 3 Evelienen om de door hen zorgvuldig uitgestippelde routes door het betoverende Aadorp te visualiseren. 

Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, hebben we de gids voorzien van prachtige foto’s van de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Het resultaat? Een betoverende wandelgids die je mee op avontuur neemt door Aadorp!

Deel dit bericht: